Sample Page
Wat is blog-SEO?
Blog-SEO is de praktijk van het optimaliseren van de inhoud van een blog, de site-architectuur en HTML-code voor zoekmachines. Veelvoorkomende taken die verband houden met blog-SEO zijn onder meer optimalisatie op de pagina, het installeren van plug-ins, het verbeteren van de laadsnelheid van pagina’s en interne koppelingen.
Waarom is blog-SEO belangrijk?
Zoekmachines zijn een superbelangrijke verkeersbron voor blogs.
Uit een recent onderzoek onder meer dan 1000 bloggers bleek zelfs dat SEO hun 3e belangrijkste bron van verkeer was (net na e-mailmarketing).
Onze eigen blog is het levende bewijs van de kracht van SEO. Natuurlijk krijgen we behoorlijk wat verkeer van Twitter, LinkedIn, e-mail en direct verkeer. En bij elkaar opgeteld vormen deze bronnen het grootste deel van ons maandelijkse verkeer.
Maar Google stuurt ons meer dan 396.000 bezoekers per maand.
Zonder blog-SEO zou de groei van onze site veel langzamer zijn geweest.
En als je wilt leren hoe je je blog kunt optimaliseren voor SEO, bekijk dan deze geteste SEO-tips.
Beste praktijken
Zoek één hoofdzoekwoord voor elk bericht
Elke blogpost die u publiceert, moet rond één trefwoord worden geoptimaliseerd .
Als u uw bericht optimaliseert rond veel verschillende zoekwoorden, raken Google en andere zoekmachines in de war. Ze weten niet waar je inhoud over gaat.
Dus je eerste stap is om één hoofdzoekwoord voor je bericht te vinden.
Als je blog nieuw is, raad ik je aan je eerst te concentreren op long tail-zoekwoorden . Dat komt omdat long tail-voorwaarden niet super competitief zijn.
Typ een term in Google Zoeken om long tail-zoekwoorden te vinden…
Wil je een blog maken en een blogger worden zoals ik?
U hoeft geen webontwikkelaar te zijn om een blog te maken
Het is gemakkelijk om je blog naadloos van begin tot eind te ontwerpen zonder eerdere technische ervaring.
Je hoeft alleen maar de instructies te volgen en je blog is binnen maximaal 30 minuten live .
Klaar? Laten we beginnen!
Wat is een blog?
Een blog is een online dagboek of dagboek waarmee u inhoud kunt maken voor informatieve of promotionele doeleinden die aan een doelgroep wordt getoond. Deze bloginhoud wordt blogposts genoemd.
Stap #1: Definieer uw waarom
Nu lijkt deze stap misschien vrij onbelangrijk of onuitvoerbaar, maar het is een belangrijk onderdeel van het proces dat u niet mag overslaan.
Krijg duidelijk waarom je een blog wilt starten, is het voor persoonlijke of zakelijke doeleinden, wat wil je met de blog bereiken?
- Wil je een persoonlijk merk bouwen?
- Wil je online geld verdienen?
- Wil je gewoon in contact komen met gelijkgestemden?
- Wilt u exposure krijgen voor uw bedrijf?
- Probeer je een online portfolio op te bouwen?
- Wil je je schrijfvaardigheid verbeteren? enz
Door deze vragen te beantwoorden, blijf je gegrond en toegewijd, het zal je ook helpen alle investeringen die je in de toekomst gaat doen te rechtvaardigen en je ook in staat te stellen consistent en geduldig te zijn met bloggen.
Pak dus een notitieblok of een online dagboek en noteer het doel van deze blog en de doelen die je met de blog wilt bereiken.
Ten slotte zal het definiëren van uw waarom uw niche verduidelijken en helpen bij de selectie van uw domeinnaam.
Stap #2: Selecteer uw niche
Nadat je je doel achter het maken van je blog hebt verduidelijkt, is het tijd om te bepalen waar je blog over gaat, onder welk thema valt je blog?
Dit is niet om je blog te beperken of in een hokje te stoppen, het is om je te helpen je expertise te vestigen, als je over alles schrijft, zullen mensen nergens naar naar je verwijzen.
Een niche helpt je ook bij het definiëren van je doelgroep, voor wie is deze blog bedoeld? Zullen ze het nuttig vinden?
Uw domeinnaam, sitenaam en slogan weerspiegelen uw niche. Je niche kan variëren van zelfhulp, onderwijs, technologie, geld, gezondheid, financiën, zaken, eten, etc.
Stel uzelf de volgende vragen om de perfecte niche voor u te vinden?
- Wat zijn mijn passies?
- Waar heb ik ervaring in?
- Waar gaat mijn kennis over?
- Waar wil ik continu over leren?
- Waar heb ik onsterfelijke interesse voor?
- Wat vind ik leuk om over te schrijven en te praten?
Deze geven u een voorsprong, maar als uw blog voor uw bestaande bedrijf is, hoeft u alleen uw blog aan te passen aan uw zakelijke doelen.
Stap #3: Selecteer een blogplatform
Het volgende ding is om het platform te kiezen waarop je gaat bloggen, er zijn verschillende blogplatforms die je zullen helpen bij het bouwen en beheren van je site. Hier zijn er een paar om uit te kiezen:
- WordPress : dit is het populairste blogplatform dat er is, met veel gebruikers en onbeperkte middelen om te gebruiken.
Ze hebben ook enorme online ondersteuning en handige bronnen om je te helpen wanneer je vastloopt. Maar WordPress heeft een beetje een leercurve en maatwerk en het is misschien niet het meest eenvoudige blogplatform voor beginners.
Het is echter het beste voor bedrijven die een sterke online aanwezigheid willen creëren en veel functies willen gebruiken.
- Squarespace : dit is een vereenvoudigd platform voor het bouwen van websites met hulpmiddelen voor slepen en neerzetten voor eenvoudig ontwerp en het onmiddellijk maken van blogs.
Het zijn zeer beginnersvriendelijke en professionele sjablonen om uit te kiezen. Hoewel de functies van Squarespace vrij beperkt zijn.
- Wix : is een andere eenvoudige, vereenvoudigde websitebouwer die voor iedereen toegankelijk is, met meer dan 110 miljoen gebruikers over de hele wereld.
Het heeft eenvoudige hulpmiddelen voor slepen en neerzetten om uw blog binnen enkele minuten snel op te zetten. Maar de functies van Wix zijn zeer beperkt en de gratis apps van derden zijn grotendeels beperkt.
- Weebly : Dit begon in 2006 als een studentenproject en beheert momenteel meer dan 40 miljoen websites.
Het is goed om te beginnen, maar naarmate je verder komt en een grotere vorm van creatie wilt aannemen, is Weebly misschien niet zo flexibel en onbeperkt als andere blogplatforms zoals WordPress met een klein aantal thema’s.
Afhankelijk van uw doelen, budget en behoeften, kunt u kiezen wat het beste bij u past. Het meest aanbevolen is echter WordPress, je kunt beginnen met een van de andere platforms om snel aan de slag te gaan en later upgraden naar WordPress naarmate je verder komt.
Stap #3: Kies een domeinnaam
Nadat je een platform hebt geselecteerd, moet je je domeinnaam selecteren, dit is hoe je blog op internet zal verschijnen, je domeinnaam is meestal iets .com, .net of .org.
Voor nul complicaties en algemeen gebruik, is het beter om voor een .com te gaan.
Als u een bestaand bedrijf heeft, moet uw domeinnaam uw bedrijfsnaam zijn. Uw domeinnaam moet een afspiegeling zijn van uw niche en waar uw blog voor staat.
Zorg ervoor dat uw domeinnaam:
- Memorabel
- Gemakkelijk
- Makkelijk te herinneren
- En een weerspiegeling van uw bloginhoud.
Als ze niet voldoen aan de bovenstaande vereisten, zal het moeilijk zijn om uw domeinadres in te voeren en een gevoel van vertrouwdheid met uw bedrijf te ontwikkelen.
Als je het nog steeds moeilijk vindt om een domeinnaam te bedenken, kun je een bloggenerator zoals Name Generator gebruiken , ze geven je de mogelijkheid om te typen:
- Bijvoeglijke naamwoorden die je blog beschrijven
- Werkwoorden die betrekking hebben op het onderwerp van je blog
- Voornaam
- Achternaam
- Plaats
Nadat je deze allemaal hebt getypt, krijg je een heel aantal blognamen.
Stap #5: Selecteer een webhost
Het is tijd om een webhost te selecteren die uw blog online zichtbaar maakt, deze hosts zijn degenen die uw blog zichtbaarheid geven en doorzoekbaar maken op Google.
Net als blogplatforms, zijn er verschillende webhostingplatforms om uit te kiezen:
- Bluehost : Dit is de meest populaire hostingserviceprovider in de webruimte, het host momenteel meer dan 3 miljoen websites. Bluehost-prijzen zijn zeer betaalbaar en zijn geïntegreerd met WordPress, zodat u WordPress eenvoudig met één klik kunt installeren. Het wordt ook geleverd met een gratis domeinpakket. Dit is een geweldige optie voor beginners.
- Hostinger : Dit is een shared cloud hostingprovider die al heel lang bestaat, opgericht in 2002 en ook vrij bekend is, met meer dan 2 miljoen websites. Het wordt geleverd met verschillende flexibele functies en een aangepaste websitebouwer. Hostinger biedt een uptime-garantie van 99,9%, eenvoudige WordPress-installaties en een gratis domein.
- GoDaddy Hosting : dit is een gezaghebbende leverancier van webhostingoplossingen die meer dan 44 miljoen websites host. GoDaddy is eigenaar van een website-builder met slepen en neerzetten genaamd Go Central voor eenvoudig ontwerp. Ze verlenen ook plannen die geschikt zijn voor alle soorten en graden van websites.
- Siteground : dit is een andere populaire hostingserviceprovider die wordt aanbevolen door WordPress en ze hosten meer dan 2 miljoen domeinen. Ze staan vooral bekend om hun uitstekende klantenservice. Siteground verleent ook meer dan 20+ e-mailaccounts en een breed scala aan hostingdiensten, zoals WordPress-hosting, WooCommerce-hosting, cloudhosting en enterprise-hosting. Siteground is echter een beetje aan de prijzige kant.
- HostGator : dit is een uiterst betaalbare webhostingserviceprovider die nog steeds hoogwaardige services en functies biedt. HostGator biedt hostingdiensten zoals cloud, e-mail, WordPress, VPS, Windows VPS-hosting. Het heeft ook een uptime-garantie van 99,9%, ongelooflijke ondersteuning en een geld-terug-garantie van 30 dagen.
Kies, afhankelijk van uw behoeften, budget en voorkeuren, een host die u perfect van dienst zal zijn.
Stap#6: Bloggen op WordPress
Dus ik ga je een tutorial laten zien met behulp van de meest populaire en sterk aanbevolen blog- en hostingplatforms: Bluehost en WordPress.
Waarom?
WordPress omdat het het meest populaire en meest gebruikte blogplatform is met onbeperkte functies.
En Bluehost is de beste hostingserviceprovider op internet tegen betaalbare prijzen.
Bovendien is de rest vrij eenvoudig te gebruiken.
Beginnen:
Stap 1: Log in op de Bluehost- site en klik op nu aan de slag, daar worden Bluehost-hostingpakketten weergegeven,
Stap 2: Selecteer uw hostingplan, als beginner, ga gewoon met het basisplan, u kunt later upgraden als u meer functies wenst.
Stap 3: Voer de domeinnaam in die u hierboven hebt gekozen, wanneer u uw nieuwe domeinnaam typt, zal Bluehost u vertellen of deze beschikbaar is of niet, en u andere suggesties geven als dit niet het geval is.
Stap 4: Voltooi de registratie: Nadat u uw domeinnaam heeft gekozen, wordt u naar een registratiepagina geleid, waar u de vereiste gegevens invult om uw aankoop te voltooien.
Stap 5: Kies uw favoriete aanvullende pakketten: Ook al heeft u het basisplan gekozen, er zijn aanvullende pakketten voor u die u meer zullen kosten.
U moet er dus op letten en alles wat momenteel niet nodig is uitvinken. Onthoud dat u later altijd een upgrade kunt uitvoeren.
Stap 6: Maak je blog met WordPress
Nu je je domein en webhostingprovider hebt ingesteld, is het tijd om je blog te laten werken met WordPress
Gelukkig maakte Bluehost het gemakkelijk luchtig.
Na het uitchecken bij uw webhostingprovider, worden uw inloggegevens naar uw e-mailadres verzonden.
Log in op uw startpagina, klik op de optie ‘Mijn sites’
en klik op site maken,
u wordt automatisch naar WordPress geleid en moet uw sitenaam en slogan opgeven
Sitenaam: dit is wat mensen zullen zien wanneer ze uw site bezoeken, dus zorg ervoor dat deze wordt gebrandmerkt door uw niche. Dit heeft ook invloed op je rankingfactor, daarom moet de naam worden afgestemd op je blog.
Site Tagline : Dit is de samenvatting van waar uw blog over gaat in een korte beknopte zin. Maak het pakkend en omschrijf je blog perfect.
Nadat u de inloggegevens van uw WordPress-beheerder heeft, gaat u naar uw nieuwe setup-account en logt u in om naar uw dashboard te gaan. Hier regelt u alles op uw blog: uw speelruimte.
Stap # 7: Selecteer een geschikt thema voor uw blogontwerp
Nadat je dat allemaal hebt ingesteld, is het tijd om het uiterlijk en de esthetiek van je blog te creëren door een thema te kiezen.
WordPress heeft duizenden thema’s om uit te kiezen en een groot aantal is gratis en gemakkelijk aanpasbaar.
Om te kiezen: Ga toch op uw WordPress-dashboard naar Uiterlijk en klik op thema’s,
ga je gang en selecteer Nieuwe toevoegen.
Er zijn categorieën waar u doorheen kunt bladeren, van functies, populair, nieuwste, favorieten en premium. Er is zelfs een functiefilter als u uw resultaten wilt optimaliseren.
Je kunt nu door de thema’s bladeren om te selecteren wat volgens jou het beste bij je blog past, je kunt ook een voorbeeld bekijken om te zien hoe het er echt uitziet.
Bekijk de beschrijving, beoordelingen en reactievermogen (het moet mobiel responsief zijn), dit alles zal uw keuze beïnvloeden.
Als je een keuze hebt gemaakt, klik je onder het thema op Installeren en activeer je deze.
En voila! je hebt je blogthema geselecteerd. U kunt het thema ook wijzigen wanneer u maar wilt.
Om te zien hoe je blog er nu uitziet met het nieuwe thema, ga je naar je blog en
Moet je nu een gratis of premium thema selecteren?
Voor beginners is het aan te raden om aan de slag te gaan met een gratis thema en daarmee aan de slag te gaan, naarmate je verder komt, kun je overschakelen naar een betaald thema dat bij je doelen past.
Stap # 8: Bloginhoud maken
Je hebt je website opgezet en gelanceerd, het is nu leven, maar hoe ga je bloginhoud maken die in de volksmond bekend staat als blogposts?
Blogposts trekken bezoekers naar uw website en geven uw blog betekenis.
Om aan de slag te gaan, moet u statische en bepalende inhoud voor uw blog maken. Dit is inhoud die bezoekers in de menubalk zullen navigeren om echt tot in detail te begrijpen waar uw blog over gaat.
Dit zijn de pagina’s met statische inhoud die u moet maken:
1. Over
Op deze pagina schets je wie je bent, waar je blog over gaat, waarom je met je blog bent begonnen, voor wie deze blog bedoeld is en wat ze van deze blog kunnen verwachten.
Als het een zakelijke blog is, is het een samenvatting over uw bedrijf, uw teaminformatie kan ook worden opgenomen. Als het echter een persoonlijke blog is, moet u over u en uw blogniche praten.
2. Contactpersoon
Hoe kunnen uw klanten/klanten/lezers u bereiken? Op deze pagina moeten uw contactgegevens zoals e-mail en social media-handles worden weergegeven.
U moet ook een contactformulier op deze pagina insluiten, waar ze hun naam, onderwerp en bericht rechtstreeks aan u zullen invullen zonder uw website te verlaten.
3. Inhoud zijbalk
Dit is de kolom die aan de rechter- of linkerkant van uw blog wordt weergegeven, afhankelijk van het thema van uw blog. Hier kunt u uw blogberichten categoriseren op basis van onderwerpen, tags, meest populair, enz.
Dit zal uw lezers aanmoedigen om andere blogposts op uw site te bekijken door simpelweg op de link te klikken.
Hier vult u inhoud in die uw berichten voor zoekmachines optimaliseert. Zoals titels en beschrijvingstags voor alle blogposts.
Dit verschijnt niet op de eigenlijke pagina’s, maar ze moeten worden voorbereid.
Nadat u deze statische inhoud gereed en gepubliceerd heeft, kunt u doorgaan en uw reguliere blogposts publiceren.
5. Diensten/producten
Geef op deze pagina uw diensten en producten weer, de gedetailleerde beschrijving en waarom ze het zouden moeten kopen.
6. Getuigenissen
Plaats complimenten en goed commentaar van uw bestaande klanten of consumenten op deze pagina, dit geeft u meer geloofwaardigheid.
7. Portefeuille
Toon hier uw lovenswaardig werk of mijlpalen uit het verleden om uw capaciteiten en ervaringen te laten zien.
Dus, hoe ga je om met het maken van deze pagina’s:
Het maken van pagina’s op WordPress is gelukkig naadloos en redelijk consistent met alle paginatypen.
Ga om te beginnen naar uw WordPress-dashboard en ga vervolgens naar pagina’s, klik op Nieuw toevoegen,
u ziet nu de bewerking van het hoofdpaginascherm, waar u alle benodigde informatie typt. Als u klaar bent, kunt u een voorbeeld bekijken of op de publicatieknop klikken om het live te laten gaan.
Om uw blog overzichtelijk en professioneel te houden, heeft u een navigatiemenu nodig om het voor uw bezoekers gemakkelijker te maken uw pagina’s te vinden en door uw blog te navigeren.
Zonder deze menubalk zijn uw pagina’s onzichtbaar voor het publiek.
Om een menu te maken, gaat u naar Uiterlijk op uw dashboard en klikt u vervolgens op het menu:
u wordt nu naar uw beschikbare gemaakte pagina’s geleid, u kunt ook doorgaan en pagina’s verwijderen die u niet nodig hebt. De pagina’s worden weergegeven met selectievakjes om aan te vinken, dus vink de gewenste aan in uw hoofdmenu en klik op “Toevoegen aan menu”. U ziet uw pagina’s in het gedeelte aan de rechterkant.
U kunt die pagina’s slepen en neerzetten om hun volgorde te wijzigen en ze opnieuw uit te lijnen.
Daarna zijn er onder uw menu selectievakjes onder Locatie weergeven, u vindt uw hoofdnavigatielocatie daar en vink deze vervolgens aan.
Ga ten slotte naar het menu Opslaan en klik erop, je menu is nu ingesteld, om te zien hoe het eruit ziet op je blog, sluit af en bezoek je blog.
De meeste thema’s tonen verschillende zijbalken en een voettekst, dus afhankelijk van het door u geselecteerde thema variëren de beschikbaarheid en stijl van de zijbalk.
U moet de weergave van uw zijbalken aanpassen en aanpassen met behulp van WordPress-widgets.
Widgets zijn blokken met inhoud die in verschillende secties van een WordPress-blog worden weergegeven.
Om naar widgets te gaan, plaats de muisaanwijzer op Uiterlijk en klik op widgets
en je zult verschillende soorten beschikbare widgets zien:
U kunt deze widgets aanpassen door ze in de juiste secties en vooraf gedefinieerde widgetgebieden te plaatsen
Sleep widgets eenvoudig naar hun relevante widgetgebieden zoals weergegeven door het thema:
Blogberichten maken
Er is een hele aparte sectie voor het maken van blogberichten op het WordPress-dashboard.
Plaats de muisaanwijzer op Berichten op uw dashboard, ga naar nieuwe toevoegen,
dan zie je net als pagina’s het bewerkingsgedeelte, klik je op publiceren nadat je het met inhoud hebt gevuld.
Het verschijnt automatisch op uw startpagina, bezoek uw blog om het in realtime te bekijken.
Maak een blog Stap #9: Promoot uw blog
Je hebt je blog gelanceerd en hebt zelfs een paar blogposts geschreven, maar niemand weet dit behalve jij, dus je moet het woord naar buiten brengen zodat je bericht kan worden gedeeld en nuttig kan zijn.
Hieronder staan een paar manieren waarop je je blog kunt promoten
1. Vertel het je familie en vrienden
Laat ze weten dat je een nieuwe blog hebt en dat ze die eens moeten bekijken, ze kunnen je feedback geven, ze kunnen de woorden ook verspreiden onder hun vrienden. Stuur ze de link naar je blog via hun sociale profielen.
En je hebt al je eerste blogpubliek.
2. Informeer bestaande klanten (voor bedrijven)
Vertel uw klanten dat u een nieuwe blog heeft die waardevol voor hen zal zijn, dus ze zouden het moeten bekijken en u ook moeten laten weten wat ze op uw blog willen zien.
Dit verhoogt uw merkwaarde en helpt u aan de slag met contentmarketing om klanten aan te trekken en te behouden.
Dit is echter niet beperkt tot alleen bedrijven, als je een bestaand publiek hebt op een platform zoals sociale media en anderen, vertel ze dan over je nieuwe blog waar ze inhoud van hoge kwaliteit zullen vinden.
3. Word actief in uw niche-community
Vind vergelijkbare spraakmakende blogs zoals die van jou en neem deel, reageer op hun berichten, deel hun inhoud. Beantwoord vragen onder posts, dit positioneert je als expert en vestigt uiteindelijk de aandacht op je, wat leidt tot je blog.
4. Gastpost op gezaghebbende blogs
Het schrijven van gastberichten is een geweldige manier om je blog bekendheid te geven, vooral op blogs met een groot bereik en autoriteit. Zorg ervoor dat u actief bent op die blogs zoals hierboven vermeld, dit maakt het gemakkelijker om gastberichten op die blogs te krijgen.
Je gaat niet zomaar op een blog een gastpost plaatsen, maar blogs die jouw doelgroep bedienen.
Je kunt jezelf voor je doelgroep plaatsen en hun enorme aandacht voor jou en je blog krijgen.
5. Sociale media
Voeg links naar je blog en blogposts toe aan je sociale-mediaprofielen, laat je volgers weten dat je nu een blog hebt met betere en opwindende inhoud.
Het is ook belangrijk om je sociale medianetwerk te laten groeien, want hoe groter je volgers, hoe meer blogbezoekers je krijgt.
6. Bouw uw e-maillijst op
Een e-maillijst is zeer belangrijk voor uw blog en bedrijf. Het geeft je altijd groen contact en persoonlijke verbinding met je doelgroep. Begin dus zo snel mogelijk met het verzamelen van e-mailadressen van uw blogbezoekers, waar u nieuwsbrieven, blogupdates, nieuwe berichtmeldingen en andere waardevolle inhoud kunt delen.
Zo blijf je op de radar van je blogbezoekers in plaats van vergeten te worden na een bezoek.
7. Investeer in advertenties
Als je je blog echt direct anorganisch wilt laten groeien, dan is het een goed idee om te investeren in betaald verkeer.
Google Ads en Facebook-advertenties zijn een geweldige plek om te beginnen.
8. Beantwoord vragen over Quora
Quora is een populaire Q&A-blog, waar mensen vragen stellen en experts antwoorden geven. Probeer je nichegerelateerde vragen op Quora te beantwoorden om zichtbaarheid te krijgen, er is ruimte om wat zelfpromotie te doen onder je antwoord.
Dit zal de bekendheid en zichtbaarheid van uw blog vergroten en u ook autoriteit geven.
Voordelen van het starten van een blog
De voordelen van het starten van een blog zijn:
- Verdien online een inkomen.
- Vergroot uw naamsbekendheid.
- De mogelijkheid om content te creëren.
- Bied waarde aan uw klanten of lezers.
- Om jezelf uit te drukken.
- Om een gemeenschap op te bouwen.
- Krijg klanten.
- Word een betere schrijver.
- Invloed krijgen.
- Word een expert in uw niche.
- Deel je kennis.
- Bouw een online portfolio op.
- Creëer een sterke digitale aanwezigheid.
- Breng jezelf, producten en diensten op de markt.
- Vestig uw gezag.
- Ontwikkel een persoonlijk merk.
- Je krijgt feedback.
Waarom is het maken van een blog belangrijk
- Marketeers die prioriteit geven aan bloggen, hebben 13x meer kans op een positieve ROI
- Bedrijven met blogs produceren gemiddeld 67% meer leads per maand dan bedrijven zonder
- 60% van alle marketeers gelooft dat het maken van blogs hun hoogste prioriteit voor inbound marketing is
- 59% van de B2B -marketeers beschouwt blogs als het meest waardevolle kanaal
- Bedrijven die bloggen krijgen 97% meer links naar hun websites.
- Blogs zijn beoordeeld als de 5e meest betrouwbare bron voor het verzamelen van online informatie.
- 77% van de internetgebruikers leest blogs.
- Internetgebruikers in de VS besteden 3x meer tijd aan blogs dan aan e-mail.
- Bedrijven die bloggen ervaren twee keer zoveel e-mailverkeer als bedrijven die dat niet doen.
Conclusie
Het starten van een blog is echt nuttig en hoeft niet overweldigend te zijn. Met slechts een paar stappen kun je eenvoudig je blog starten. https://hungryforholiday.com
Begin met het definiëren van je waarom, en ga dan naar beneden om je doelgroep te bedienen, je kunt dan doorgaan en een blogplatform kiezen dat je voorkeur heeft.
De volgende stap is om een domeinnaam te selecteren die uw bedrijf weerspiegelt en vervolgens een host te selecteren die uw blog live maakt, als u wilt, start dan uw blog met WordPress.
Om uw WordPress-blogontwerp uniek te maken, selecteert u een geschikt thema en kunt u doorgaan met het maken van bloginhoud.
U kunt nu doorgaan met het lanceren en promoten van uw blog.
Dat was toch helemaal niet technisch? Begin dus nu met het maken van uw blog.
Wij werken samen met volgende websites: https://www.internationaal-verhuizen.nl – https://www.internationaal-sneltransport.nl – https://www.vdncleaning.be – https://www.linkbuilding-pakket.be – https://www.linkbuilding-die-werkt.be – https://www.linkbuilding-pakket.nl – https://linkbuilding-strategie.be – https://www.linkbuilding-service.nl – https://wat-is-linkbuilding.be – https://www.linkbuilding-uitbesteden.be – https://www.linkbuilding-strategie.nl – https://www.linkbuilding-tips.nl – https://www.linkbuilding-uit-besteden.nl – https://www.linkbuilding-voorbeeld.nl – https://www.seo-link-building.nl – https://www.picknicktafelbetaalbaar.nl – https://picknicktafelbetaalbaar.be – https://tuinmeubelenbetaalbaar.be – https://tuinmeubelenbetaalbaar.nl – https://www.opkoperdirect.be – https://www.personal-coach-haarlem.nl – https://www.bkrverwijdering.nl – https://www.vanessablogt.be
Tags: Linkbuilding – Linkbuilding– picknicktafels